Маратонки на Gucci с кристали, приличащи на туристически обувки, станаха

...
Маратонки на Gucci с кристали, приличащи на туристически обувки, станаха
Коментари Харесай

Вдъхновени от видеоигри: Gucci с маратонки за 1 590 долара

Маратонки на Gucci с кристали, наподобяващи на туристически обувки, станаха шлагер в мрежата. Въпреки че по-рано бяха оповестени за едни от най-грозните обувки за 2018 година, те започнаха да се продават като топъл самун, написа "Insider ".

Дизайнерските маратонки костват 1 590 $. Те са въодушевени от производител на видеоигри "Sega ". Предлагат се в пет разнообразни цвята, като тези в зелено и черно са измежду най-търсените.

На всяка от маратонките има преносими черни ленти, обсипани с разнообразни кристали. Те могат да се поставят по няколко разнообразни метода според от усета на техния собственик. Другото по-специфично, което ги отличава от останалите на пазара, е че подметките им са по-груби, направени от гума.

Модният бранд сподели ексцентричните маратонки за пръв път по време на седмицата на модата в Милано, която се организира през февруари тази година.

Маратонките, които наподобяват много претруфени с камъните, провокираха спорни реакции в обществените мрежи. Много хора пишат, че ги харесват, тъй като наподобяват от старата школа.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Gucci
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР