Маратонки Асикс и почетни плакети, които са поименни за всички

...
Маратонки Асикс и почетни плакети, които са поименни за всички
Коментари Харесай

Кметът на Горна Малина със специална награда за волейболистите на Звездец

Маратонки " Асикс " и почетни плакети, които са поименни за всички волейболисти от Звездец, е специфичната премия от името на кмета на Горна Малина Ангел Жиланов за третото място на мъжкия волейболен отбор на Звездец в крайното класиране на Висшата лига. Така Общината в Горна Малина сподели, че прави оценка положените напъните за почтено показване на волейбола и продължава да бъде съпричастна към развиването на спорта.

Играчите на Звездец получиха бронзовите си оценки на специфична гала в столичната зала " Панайот Пондалов ", която предшестваше първия дуел за купата във Висшата лига сред волейболистите на Славия и Арда (Кърджали), приключила с победа за " белите " с 3:1 гейма.

Българска федерация по волейбол бе показана от члена на УС Борислав Кьосев, който награди състезателите с бронзовите медали. Градоначалникът на Горна Малина също почете събитието, като персонално връчи на волейболистите почетните плакети и Купата. Всички си пожелаха през идващия сезон да бъдат реализирани по-големи триумфи и за какво не продобиване на купата във Висшата лига.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР