Мара Отварачката продължава да подържа връзка със стар свой любовник

...
Мара Отварачката продължава да подържа връзка със стар свой любовник
Коментари Харесай

Мара Отварачката кръшка на мъжа си с любовник

Мара Отварачката продължава да подържа връзка със остарял собствен ухажор от Варна. Мъжът има процъфтяващ бизнес и е с към 15 години по-възрастен от миньончето на фолка. Той е прочут познавач на хубостта на певици и плеймейтки, както и техен покровител. Мария години наред се люби с предприемача, като съвсем не е серпантина да се среща с него и откакто се омъжи за трети път.

„ След като се взе с Миро, много разреди срещите с любовника, само че продължаваше да поддържа връзка с него. Когато имат кавги с Миро Дзвера, тя незабавно се втурва в обятията на възрастния предприемач ”, разясниха пред „ Уикенд ” нейни колежки.

Разбира се, Мирослав не бил осведомен с обстоятелството, че жена му го мами с различен. Той вярвал безусловно на половинката си, само че въпреки всичко двамата постоянно се карали и единствено за една година брак към този момент се разделяха 3-4 пъти. Въпреки това двойката всякога се събира и още веднъж не престават да го играят щастливо семейство.



Мария обичала постоянно да има 1-2 мъже на разположение, на които може да разчита, в случай че остане без брачен партньор. Предвидливата Отварачка не желала да прекъсва контактите си със заможни господа, тъй като не се знаело по кое време може да й се наложи помощ. Варненският ухажор на Мара е някогашен съкровен приятел и на цялостен тим известни дами - Дебора, Татяна, Моника Валериева и Светлана Василева. Макар през днешния ден плеймейтките да се показват за примерни съпруги и половинки, те също имат своите дребни мръсни секрети и доста „ баджаначки ”.

Фолкпевицата е известна с това, че не е моногамна. Най-бруталните й изневери са тези с Ники Михайлов и към този момент починалия Георги Станоев – Малката Бирма. След раздялата си с Алисия, Жоро Бирмата избра да си запълва времето с мимолетни свалки с певачици. И защото измежду сбирката му с гласовити завоевания липсваше точно Мария, той решил да я вкара в леглото си. Тя не се противила и по този начин кръшнала на втория си мъж Християн Гущеров, който обаче схванал и я натирил поради окичените рога. Подобна беше изневярата и с Ники Михайлов, който по това време беше с Алисия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР