Мара Отварачката и Глория делят общ любовник. Тази мълва набира

...
Мара Отварачката и Глория делят общ любовник. Тази мълва набира
Коментари Харесай

Глория И Мария Делят Любовник?

Мара Отварачката и Глория разделят общ ухажор. Тази мълва набира скорост във фолк средите, твърди „Уикенд“. Слуховете се подкрепили от едновременния престой на певиците в Париж, както и клиповете на последните им песни от Града на любовта.

„Двете пускат клипове от Париж в границите на два дни. Говори се, че имат общ мъж, с който ас се настанили в една стая, с цел да спестят разходи“, разясняват наши източници, осведомени със протичащото се в лекия род. Париж се трансформира и в натурален фон на новото видео на Мария.

Клипът към песента „Кажи й“ излезе преди две седмици. От всеки кадър проличава, че в лентата са вложени много пари.



На интернационалния ден на музиката – 1 октомври, Глория също показа видеоклип, книмав в Париж. „Винаги съм си представяла, че тази ария би трябвало да я фотографирам в този град“, показа примата на фолка за новия си план „Любовта настоява“.



Само ден по-рано Галина Иванова, както е същинското й име, отпразнува 22-рия рожден ден на дъщеря си Симона Загорова, на която посвети и баладата.

Масло в огъня на подозрението наля и сходството сред видеата и престоят в Париж на двете чалга певици. Мара Отварачката и Глория обаче ревностно пазят персоналния си живот и не обявяват кой е мачото до тях.

Мария неотдавна призна, че най-сетне е намерила щастието след шумната разлъка с милионерския правоприемник Християн Гущеров.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР