Мануил Манев от ГЕРБ очаква политическите партии, които ще влязат

...
Мануил Манев от ГЕРБ очаква политическите партии, които ще влязат
Коментари Харесай

Мануил Манев: ГЕРБ иска правителство в рамките на този парламент

Мануил Манев от ГЕРБ чака политическите партии, които ще влязат в бъдещото ръководство на страната да решат какви ще бъдат техните цели и по какъв начин те ще бъдат изпълнени, тъй като хоризонтът на новото ръководство най-вероятно ще е къс. Манев посочи, че няма значение с чий мандат ще бъде формирано държавно управление. Важното е да го има, уточни Манев по БиТиВи.

 

Мануил Манев уточни, че от ГЕРБ желаят оставката на вътрешния министър Иван Демерджиев, както и на Главния секретар на Министерство на вътрешните работи, тъй като се не престават политиката на някогашния министър на вътрешните работи - Бойко Рашков. По думите му те не си правят дейно работата, тъй като занимават с кадруване, а не се грижат за служителите на реда. Според Манев случаят на границата с трагично починалия служител на реда е " препълнен чашата. "

 

Манев продължи с рецензиите си: " Няма обща виновност. Вината е ясна и съответна. Вината е на Бойко Рашков. От 2021г. говорихме, че поддръжката на оградата не би трябвало да минава към Министерство на вътрешните работи. "

 

Манев не пропусна да покаже фотоси на оградата, като посочи какво е положението й по време на тяхното ръководство и при настоящето. Напоследък снимковият материал съпътства телевизионните изяви на членовете на партия ГЕРБ по разнородни тематики. " Аз имам отчет на Министерски съвет за положението и поддръжка. Няма 1/3 от сумите, които са отпуснати да са изхарчени за ремонт на оградата. Докладът е от 24 март 2022г. "

Манев уточни, че сумите са отишли за заплати, за военния Кугар и други т.е средствата са пренасочени.

 

Манев повтори тезата си: " Г-н Рашков е отговорен! " Демерджиев е отговорен. Недопустимо е да не излезеш и да не заявиш истината. " Манев настоя в Болярово да бъде възобновено затвореното отделение, тъй като това ще подсигурява по-доброто охраняване на оградата.

 

Манев сподели, че ще упорстват за оставки, макар късия небосвод на това държавно управление, тъй като желаят виновността да бъде поета: " Вината е, че не събраха достолепие и храброст да посочат същинските проблеми, т.е предходното ръководство.

 

Манев уточни, че ГЕРБ са витално нужни на страната, тъй като хората желае държавно управление в границите на този парламент: „ Правителство, което да преведе България през рецесиите и зимата. " Посочи, че техните гласоподаватели са удовлетворени, тъй като " на ГЕРБ гласоподавателите в никакъв случай не са били лъгани. Ние си приказваме на едни и същи език. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР