Мануел Нойер или Марк-Андре тер Стеген? Изглежда, че въпросът кой

...
Мануел Нойер или Марк-Андре тер Стеген? Изглежда, че въпросът кой
Коментари Харесай

Резервата на Нойер посочи с какво той превъзхожда Тер Стеген

Мануел Нойер или Марк-Андре тер Стеген? Изглежда, че въпросът кой да бъде титуляр на Бундестима ще продължи да разпалва полемики в Германия още дълго време. Засега капитанът на Байерн (Мюнхен) резервира преимуществото си в сметките на Йоахим Льов, само че поддръжниците на съперника му се усилват.

Един от вратарите, който най-добре е осведомен с моментната форма на Нойер, е неговата запаса на “Алианц Арена” Свен Улрайх. Ето какво разяснява той по тематиката.

“Мисля, че Германия в никакъв случай не е имал вратарски проблеми и в този момент разполага с доста класни футболисти за този пост като Ману и Марк. За мен обаче Нойер е с класа над Тер Стеген и то поради по-големия си опит. Ману е извънреден. Той беше №1 в света в продължение на пет години преди травмата си. Смятам, че за състава е добре, когато деец като него още веднъж е в мощна форма. Убеден съм, че Нойер ще бъде титуляр и на Евро 2020.”, съобщи Улрайх пред Sky.

Световният първенец ще бъде под рамката и за утрешното дерби с Холандия в Амстердам.

Manuel Neuer is still No. 1 and Marc-André ter Stegen still the backup, according to Joachim Löw.

Is it time for that to change? #GERSRB #NEDGER https://t.co/W0objJLigC
— DW Sports (@dw_sports) March 19, 2019
По време на миналата в сряда инспекция на “маншафта” против Сърбия (1:1) хората видяха, че двамата вратари даже не се поглеждат, което беше разтълкувано като студена война посред им. Леон Горетцка обаче увери, че ги е видял да закусват дружно и да си приказват. ЕВРО 2020 2 кръг, неделя 24 март  Холандия 21:45предстои  Германия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР