Мантинелата на магистрала Струма“, на която се буквално се е

...
Мантинелата на магистрала Струма“, на която се буквално се е
Коментари Харесай

Прокуратурата: Загиналите на „Струма“ са всъщност 44, взрив е нямало, нямало е и очевидци

Мантинелата на автомагистрала „ Струма “, на която се безусловно се е нанизал изгорелия рейс, освен не оказва помощ за сигурността на придвижването, тя е рискова и е способствала за случая, това сподели на брифинг Борислав Сарафов, зам.-главен прокурор и шеф на Националната следствена работа.  Той сподели също, че като съществена версия за нещастието се обрисува човешка неточност.

Лошата маркировка и организацията на придвижването на мястото също са фактор, който е довел до злополуката, в която са починали 44 индивида. Сарафов акцентира, че толкоз са изследваните досега тела. Вероятно има пасажер, който по данни на граничните управляващи е бил в рейса, само че пи случая го е нямало, което е ненапълно мистерия, сподели той.

До момента данни за гърмеж на рейса няма, тези които са го чули за чули извънредно мощния удар в мантинелата, на която не ѝ е там мястото, сподели още шефът на НСС.

Няма нито един очевидец свидетел на трагичния случай, който да го е видял, макар че по медиите се появиха най-малко 10-15 индивида, които настояват, че са очевидци, сподели Сарафов.

Той беше безапелационен, че е отпаднала версията за тероризъм, която в началото е разследвана. Директорът на НСС сподели също, че не е споменавал до момента за тази тенденция на следствието, с цел да се избегнат медийни спекулации.

Разпитани са двама оживели от изгорилия рейс и показанията им съответстват. Днес ще бъдат разпитани още двама, сподели Сарафов, като акцентира, че към този момент няма да разкрие какво сочат показанията им.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР