Манолова тръгва на обиколка в странатаМая Манолова си призна –

...
Манолова тръгва на обиколка в странатаМая Манолова си призна –
Коментари Харесай

Мая си призна: Сърбия я за партия, прави я

Манолова потегля на обиколка в страната
Мая Манолова си призна – сърби я за партия и ще я прави. С нея ще се яви на парламентарните избори следващата година. Това се оказа огромната цел на дребната седенка под прозорците на Бойко Борисов, която през днешния ден смути съботния покой на софиянци по обяд.

Манолова изиска оставката на кабинета и разгласи, че нейната бъдеща конструкция ще стане първа политическа мощ, тъй като щяла да бъде на жителите.

Манолова извади на жълтите павета майките от „ Системата ни убива ”. Така на митинга се събраха стотина души. Бившата омбудсманка и острие на черната партия бе извадила бели пластмасови столове, които бяха ситуирани на безвредна отдалеченост от 2 метра.

„ Предстои смяна, следва промяна на караула. Има кой да поеме тази промяна – ние, елементарните жители, които сме на този площад. Ние ще поемем промяната. Ние, жителите, ще се превърнем в първата политическа мощ на страната “, сподели Манолова.

Манолова получи рамо и от партията на Меглена Кунева, която от дълго време остана зад борда на политическия живот у нас. Разбира се, митинга викаше в поддръжка на Румен Радевсе чуха и апели за поддръжка към президента Румен Радев, чийто прозорци са от другата страна на ларгото – против тези на Борисов.

Междувременно и ръководещите реагираха на митинга. „ Много е мъчно на всеки, който сега се е декларирал като съпротива, сега да притегли публичното внимание. В съпоставяне с останалите страни нямаме терзания за прозрачността при харчене на парите “, сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Социалният министър Деница Сачева също разяснява дейностите на Манолова. По думите ѝ не за първи път някогашният омбудсман гледа на политиката като на хазарт.

В края на митинга Манолова разгласи, че потегля на обиколка от страната.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР