Маноил Манев коментира казаното по-рано в студиото на "Денят започва

...
Маноил Манев коментира казаното по-рано в студиото на "Денят започва
Коментари Харесай

Маноил Манев обвини Цветанов в лъжи и разкри истинската причина за напускането му на ГЕРБ

Маноил Манев разяснява казаното по-рано в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия от Цветан Цветанов  Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, като го дефинира като неистини.

Депутатът от ГЕРБ опроверга изказванията на Цветанов, че той си е тръгнал поради несъвпадения сред персоналните му визии и партийната политика. Всъщност същинската причина за напускането на Цветанов, по думите на Манев, са сериозните подозрения за добитите му жилища и имущества. "Както постоянно в ГЕРБ, той беше отхвърлен, с цел да може инспекциите да се направя без да има въздействие върху това ".

Цветан Цветанов разкри ще "къса ли месо " от ГЕРБ

Маноил Манев дефинира позицията на Цветанов по отношение на вчерашните митинги срещу статуквото, които той отбрани като поддръжка за президентската институция, "политическа шизофрения, която е просто предпочитание за изява ". Според депутата от ГЕРБ президентът сега разрушава страната като насъсква хората едни против други.

Маноил Манев разяснява и протичащото се в парка "Росенец " като се обърна към политиците, които са там и се пробват да си играят с такива тематики, да си спомнят библейската приказка "Който сее вятър, жъне стихии ". По негово мнение такива политици се пробват да сблъскат българи и това ще лежи на тяхната съвест.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР