Манията по здравословния начин на живот е завладяла напълно един

...
Манията по здравословния начин на живот е завладяла напълно един
Коментари Харесай

Спомняте ли си за Пламен Медаров? Един от най-атрактивните участници във „ВИП Брадър” е неузнаваем днес!

Манията по здравословния метод на живот е превзела изцяло един от най-колоритните участнизи във „ ВИП Брадър ” Пламен Медаров, разбра HotArena.

Бизнесменът прецизно е трансформирал хранителния си режим и се е отдал на изследвания по какъв начин да използва по-малко естествени запаси. Само за няколко месеца с напъните си пресметнал, че е избавил над 160 животни от ликвидиране, съхранил огромно количество вода, дървета и икономисал на планетата половината от нездравословните излъчвания, които една кола отделя в атмосферата.

Идеята за веганството от дълго време се въртяла в главата на бизнесмена, който постоянно е обичал да търси нови и нови способи, с цел да усъвършенства живота си и този на хората към себе си. Неслучайно преди години Пламен се изхранваше като разпространяваше у нас електронни цигари.

След като се насити на бизнеса с електронни цигари, Медаров се ангажира с нова идея – да създава сурови здравословни храни. Брадърът се насочи към  продаването на био десерти за хора на диета. В тях влагаше единствено сурови плодове и ядки, както и растителни протеини, с цел да подкрепят хората, които не си доставят разнородни минерали и витамини с менюто. Като идеолог на тази здравословна задача, Пламен се увлече съществено по суровоядство и веганство. С тях почнал да поддържа доста по-лесно тялото си и изваял мускули на корема, написа " Уикенд ".

Всички тези промени Пламен Медаров подхванал, с цел да е по-близо до потребителите на своята лична стока. По здравословното хранене много го запалила приятелката му Анита. Хубавицата се загаджи с Медаров преди към 3 години, когато той се раздели с майката на сина си Фани.

Преди години не можел даже да си показа, че няма да вкусва мръвка повече от ден, само че в този момент с неспокойствие следял всяка нова рецепта, която нямала в състава си скотски артикули. Покрай това усещал прилив на нова и нова мощ, с цел да развива своите лични здравословни артикули. Бизнесът му също се разраства. Десертите към този момент могат да се намерят съвсем във всеки добър магазин у нас, има съществени поръчки и от чужбина. Голямата цел на Пламен Медаров е да пробие на необятния пазар в Съединени американски щати и е сигурен, че рано или късно и това ще се случи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР