Манията по прастичната хирургия не подмина и водещата на новините

...
Манията по прастичната хирургия не подмина и водещата на новините
Коментари Харесай

Ани Салич прекали с ботокса

Манията по прастичната хирургия не подмина и водещата на новините по Нова телевизия Ани Салич. 50-годишната журналистка се появява на екран в много чудноват външен тип.

Ани очевидно се е подмладила и е опънала бръчки към устните и по челото си. Промяната й незабавно бе видяна от феновете на Нова телевизия, които умуваха в интернет форумите каква е повода за необикновената й визия.

Обзета от суетност, водещата се тормозила от обрамченото си с бръчки лице. Разкрасяващата намеса обаче толкоз е трансформирала очите и височината на веждите й, че до момента в който чете новините Салич наподобява непрестанно учудена. Според специалисти в подмладяващите процедури, сходен резултат се реализирал след инжектиране на ботокс, който блокира мускулите на лицето, написа Уикенд ".

Неотдавна Ани завърши връзката си с банкер и явно е подготвена за нова тръпка в живота си. Преди това говорителката се раздели с мъжа си – сърбина Бранко, след унищожителен 20-годишен брак. Той се оказа подвластен от хазарта и проигра съвсем цялото фамилно имане из столичните казина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР