Манията около звездата на Ливърпул Мохамед Салах е повишила продажбите

...
Манията около звездата на Ливърпул Мохамед Салах е повишила продажбите
Коментари Харесай

Манията около Салах повиши продажбите на продукти за Рамазан

Манията към звездата на " Ливърпул " Мохамед Салах е повишила продажбите на артикули за Рамазан в Египет. Свещеният за мюсюлманите месец стартира на 16 май, а търговците в страната употребяват всяка опция да капитализират огромната еуфория, която провокираха изявите на 25-годишния футболист.

Салах стана голмайстор на Висшата лига, обра всички награди за състезател на годината и усъвършенства няколко върха в дебютния си сезон с екипа на " Ливърпул ". Благодарение на отличното му показване мърсисайдци приключиха в топ 4 в Англия и доближиха до финала на Шампионската лига, където ще се изправят против носителя на трофея " Реал " (Мадрид) на 26 май.

Крилото на " Ливърпул " се показва доста мощно и с националната фланелка. Той стана голмайстор в африканските квалификации за международното състезание в Русия, а Египет се класира за мондиал за пръв път от 28 години.

Еуфорията към Салах в родината му е толкоз огромна, че на последните президентски избор в страната той получи 1 милион гласа, макар че името му въобще не беше в бюлетината. Това беше протестният избор на гласуващите, които задраскаха другите двама претенденти за поста и прибавиха името на футболиста.

Mohamed Salah in 2017/18 for Liverpool =
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР