Манията около Лионел Меси в САЩ отказва да утихне, тъй

...
Манията около Лионел Меси в САЩ отказва да утихне, тъй
Коментари Харесай

Защо Райън Рейнолдс и „Добре дошли в Рексам“ се съревновават с популярността на Лионел Меси в САЩ

Манията към Лионел Меси в Съединени американски щати отхвърля да утихне, защото той стартира втори сезон на MLS, само че наподобява, че Рексам приказната холивудска промяна въодушевява сходно равнище на интриги за американците.

Пристигането на световноизвестните артисти Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени като съпредседатели на Racecourse Ground през 2021 година предвещава прекосяване към неразучена територия за всички страни. Фаворитите на огромния екран изглеждаха малко евентуален мач за немодерен - въпреки и исторически - клуб, който изнемогва отвън EFL.

Въпреки това, бързо напред единствено три години и съюзът на двойката с Red Dragons процъфтява в една от най-завладяващите истории в английския футболен пейзаж в последно време. През междинния интервал дуото потвърди, че е на практика страж на третия най-стар клуб в света.

Осъществявайки запаметяващо се автоматизирано покачване назад в четвъртото равнище предходната година, притежателят влага съществено в съживяването на играчите с попълнения с огромни имена. Въпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР