Мания по танца към песента „Гледай как се прави“ провокира

...
Мания по танца към песента „Гледай как се прави“ провокира
Коментари Харесай

Криско раздава награди на танцьорки

Мания по танца към песента „ Гледай по какъв начин се прави “ предизвика Криско да започва конкурс. От дебюта на парчето преди месец, хитмейкърът от Габрово е получил над 1000 клипчета от почитатели с нов прочит на придвижванията си.

Благодарен за ентусиазма на меломаните, изпълнителят на „ Базука “ разгласява по 10 от тях дневно в профила си в Инстаграм. Криско отлъчи три къси видеа за спечелили, като на едно от тях танцуват девойки в национални носии. „ Това са трите клипчета спечелили в играта с танца! Всички участници в тях ще получат книгата „ Пътят нагоре “ персонално от Криско. “, написа в обществената мрежа той.

„ Гледай по какъв начин се прави “ се разписа с връх в платформата за видео шерване YouTube, като събра 3 милиона гледавия за три дни. Продуцент на песента е Криско. Негово дело са още текстът и музиката. Във видеото вземат участие над 20 известни модели и плеймейтки по нищожно облекло.

Скоро Криско ще разгласи нов актьор в лейбъла си „ Адаманд “, където към този момент се изявяват Тита, Боро Първи и Димчо. Следващият огромен план на рапъра пък няма да е обвързван с музиката, а с хранително-вкусовата индустрия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР