Манипулация, продукция, прах - с тези думи Йордан Стоев от

...
Манипулация, продукция, прах - с тези думи Йордан Стоев от
Коментари Харесай

Йордан Стоев от ВСС за записа, пуснат от Гешев: Слабо актьорско изпълнение и още по-слаба режисура

Манипулация, продукция, прахуляк - с тези думи Йордан Стоев от Прокурорската гилдия към Висш съдебен съвет дефинира пуснатия от основния прокурор Иван Гешев запис сред него и Стоев предходната седмица на конференция в Съдебната палата.
 
" Днес съм пристигнал, тъй като бях в отпуска. Излязоха клюки, че се укривам, не е правилно. Бях в друга страна. Днес идваме, с цел да проведем процедурата ", Стоев преди съвещанието на Висшия правосъден съвет, представен от bTV.
 
На съвещанието ще се разисква възможно ли е първото искане за оставката на Иван Гешев. " Втората серия на копродукцията на основния прокурор е цялостна операция. Цялата втора серия е цялостна операция. Няма да давам съответни данни, ще ги дам пред съответните органи. Има инспекция в Софийска градска прокуратура, ще получа и призовка от Върховната касационна прокуратура. Какво и за какво - не знам. До колкото знам са извикани още двама членове на Висш съдебен съвет. Елементарен опит за заплашване, нищо друго ", сподели той.
 
Стоев съобщи, че показаният запис е прахуляк, с цел да се отклони вниманието от актуалната процедура. " Това не съм аз сигурно. Единственото, което мога да кажа, без да влизам в детайлност, е, че не аз съм поканил Иван Гешев, с цел да отида в дома му на посетители, а той ме предложения. Той показа на телефона известия, които не са цялостни ", безапелационен е той.
 
Макар да твърди, че не е той, Стоев сподели, че записите не са цялостни. " Всичко, което е сред нас, ще бъде показано на съответните органи и ще стане ясно кой кого е канил и кой кого е викал ", акцентира той.
 
Прокурорът от Висш съдебен съвет уточни, че стартира да се замисля дали го е боязън. " След всичкото, което става и ескалира, методите, по които се употребява прокуратурата и по-точно ВКП, което е на директно послушание на основния прокурор ", разяснява Стоев.
 
По думите му първо ще бъде разкрито пред съответните органи и по-късно ще излезе пред обществото. " А не противоположното, което стана в този момент. Слабо актьорско осъществяване и още по-слаба постановка ", дефинира той изказванията на Иван Гешев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР