Манипулация от страна на социолозите по отношение на шансовете на

...
Манипулация от страна на социолозите по отношение на шансовете на
Коментари Харесай

Атанасов се оплака от социолозите, щом САЩ казват нещо, то е вярно

Манипулация от страна на социолозите във връзка с възможностите на новото обединяване сред Политическа партия и Демократична България съзря съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов. Повод за думите му е, излязло преди дни, в което се дават лек превес на ГЕРБ над " обединяването на положителните сили ".

" По отношение на социологията - аз съм засегнат . Едно изследване, да не върша реклама на организацията, беше оповестено, в което са изравнени силите сред ГЕРБ и нашето ново обединяване " Продължаваме промяната " и " Демократична България ", дори ГЕРБ води с 0,8%. Обаче изследването е правено преди. Това не е ли операция ", попита в студиото на Нова телевизия Атанасов.

И продължи - въпросната организация и " тези, които й заплащат ", са ясни, че са обвързани с ГЕРБ.

Следва да отбележим - при оповестението на данните бе категорично записан времевият период, в който са били направени анкетите с респондентите в изследването - преди оповестението на новия лист " Магнитски ", като социолозите от " Тренд " подчертаха, че не са взети поради резултатите от новите наказания върху партиите.

Демократична България имали лична социология , уточни Атанасов - пред пунктове в София, където събирали подписите за регистрацията в ЦИК, където имало опашки.

Политикът разяснява и втория лист със глобени по " Магнитски ", който дефинира като " тежък удар против България " и уточни като  на някои от глобените Съединени американски щати да покажат обществено доказателства за решението си.

" Става въпрос за процедура в друга страна, която обаче е велика мощ. Едно. И второ - всички са наясно с това, че в случай че от Щатите нещо са споделили, значи откъм гърба има нещо. (...) Българските жители, българското общество е наясно кой - кой. За съветската пета колона в енергетиката също е ясно кой кой е, стандартът на живот на хората, които са наранени от листата, също е прочут. "
 Борисов знае, че Съединени американски щати работят и по наказания за Киро и Асен
Борисов знае, че Съединени американски щати работят и по наказания за Киро и Асен

Вярвам, че Горанов не е отговорен. Надявам се да потвърди, че е почтен

Политическа партия и Демократична България обаче нямало да разчитат на " Магнитски " в предизборната акция , а ще изясняват на хората какво щели да вършат след изборите, с цел да вдигнат виталния им стандарт.

" Това е част от пропагандната машина на ГЕРБ и Движение за права и свободи - че ние вървим в непознати посолства да сътворяваме неприятен имидж... Смятам, че би трябвало да проведем положителна акция ", сподели още ген. Атанасов.

Партийният водач се възмути и че ползата към подреждането на изборните листи бил ориентиран само към новото обединяване, а не към ГЕРБ или Движение за права и свободи да вземем за пример . Самият той не знаел къде ще води листа , не се бил и подписал за Явор Божанков , за който.

Демократична България и Политическа партия ще се срещат през днешния ден и с " Ние идваме " - групировката на двамата останали от така наречен Отровно трио - Арман Бабикян и Николай Хаджигенов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР