Маниакът на здравословното хранене и шампионка по бикини-фитнес Биляна Йотовска

...
Маниакът на здравословното хранене и шампионка по бикини-фитнес Биляна Йотовска
Коментари Харесай

Фитнес иконата Биляна Йотовска преживя голям шок!

Маниакът на здравословното хранене и шампионка по бикини-фитнес Биляна Йотовска заживя под един покрив с изтъкнат столичен безгрижник. Това стана по време на фотосите за втория епизод на телевизионното риалити „ Смени дамата ”, който се излъчи вечера по bTV.

По разпоредбите на предаването две фамилии с радикално противопоставен модел на живот и ежедневие разменят съпругите си за една седмица.

Така фитнес иконата, чийто живот е зависещ на спорта, дисциплината и вярното хранене попадна в бохемския дом на Анастасия и Васил, в който всеки ден е непредсказуема стихия от страсти, режим няма, а когато става дума за диети и спорт – у тях те са табу. Фитнес богинята претърпя потрес от правилата на „ новото “ си семейство. За смут на Биляна в новия й дом се оказа цялостно с полуфабрикати, шоколоад и консерви.

За вечеря й се наложи да яде печени свински крачета и „ мезе за вино”, както сама се изрази в предаването. Когато обаче пристигна моментът моделката да наложи личните си правила, тя реши да си върне тъпкано и да изхвърли всичката храна от къщата на боклука. Истинска бомба се оказаха и здравословните й овесени палачинки, които безусловно избухнаха в ръцете й, до момента в който ги приготвяше.

Биляна не спести сълзите си пред камерата в една от последните вечери от размяната на съпруги, когато бе принудена да се опълчи на капризите на дребната Карина и трябваше да утешава непознато дете без помощта на тв приемника, който по-рано беше към този момент изхвърлила от детската стая.


В идващите епизоди на „ Смени дамата “ ще забележим размяната на още няколко български звезди с техните противоположности. Сред тях са фолк певицата Роксана, Никита Джонсън, миската Мари Вачева и др.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР