Manhunt Bulgaria 2017 Георги Вълков, спечели престижната титла Best Europe

...
Manhunt Bulgaria 2017 Георги Вълков, спечели престижната титла Best Europe
Коментари Харесай

Георги Вълков с престижната световна титла Best Europe Model 2017

Manhunt Bulgaria 2017 Георги Вълков, завоюва влиятелната купа Best Europe Model на международния конкурс Manhunt International 2017,който се организира преди броени дни в столицата на Тайланд,Бангкок,информират от ПРофайл.

Това несъмнено е най- огромното достижение след шестото място завоювано от Мариян Кюрпанов и Мистър Физика на Мирослав Йончев,Али Алиев 7 ми в Корея, показа в обществените мрежи стилния деспот Ирина Папазова,лицензиант и формален представител на Manhunt international за България.

Журито в състав от фешън специалисти от цялостен справедливо му отсъди и специфичната премия за най- мощен мъж,ден преди огромния край. Георги Вълков пребори конкуренция от над 40 страни. Конкурсът протече в тур за национални костюми, бански и костюми вид смокинг.

Фитнес инструктора Мартин Маринов приготви Георги с усилени тренировки в продължение на 6 месеца. А известната диетоложка на звездите от Холивуд Енджи Касабие пък персонално съветва нашия модел.

За дрешника на Георги се погрижиха фешън къща Бандерол. Те му приготвиха автентичен вид смокинг костюм. А обувките персонално създаде за него италианския топдизайнер Roberto Botticelli, който персонално откри внушителен бутик на столичната ул.Съборна.

Лично от България чаровникът от Средец пък подари на момчетата от целия свят и на притежателя на Manhunt international Алекс Ли емблематичната за страната ни българска роза Biofresh, розова вода и натурални артикули с дестилат от "розови листа.”
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР