Манхатънски съд постанови американският актьор Алек Болдуин да премине курс

...
Манхатънски съд постанови американският актьор Алек Болдуин да премине курс
Коментари Харесай

Съд изпрати Алек Болдуин на курс за контрол на гнева

Манхатънски съд постанови американският артист Алек Болдуин да премине курс за надзор на гнева, откакто при спор за паркомясто през ноември предходната година, той удари различен паркиращ, предадоха международните организации.

 
Шейсетгодишният артист, прочут с превъплъщенията си в ролята на Доналд Тръмп в телевизионното комедийно шоу " На живо в събота вечер ", се призна за отговорен и бе наказан за безчинство.
FOX NEWS ALERT: Alec Baldwin pleads guilty to 2nd degree violation of harassment in November incident
— America's Newsroom (@AmericaNewsroom) Съдът реши Алек Болдуин да заплати санкция от 120 щатски $ и да премине през упоменатия курс, след което още веднъж да се яви в съда на 27 март.
 
Болдуин беше задържан на 2 ноември предходната година поради случая с мястото за паркиране . Тогава беше упрекнат за безчинство, а на 26 ноември бе свикан и се яви в съда. Тогава артистът отхвърли обвиняванията.

 
" Обикновено не разясня толкоз колосално скалъпени неща като днешната история, " написа в Twitter той след случая. " Твърдението, че съм блъснал някого с пестник, поради място за паркиране, е погрешно. Искам да заявя това най-официално ".  
 
Алек Болдуин получи премия Еми през 2017 година за комичните си превъплъщения в ролята на американския президент Доналд Тръмп в телевизионното шоу.
Alec Baldwin will return to " Saturday Night Live " as Donald Trump
— CNN (@CNN) Актьорът е прочут с избухливия си темперамент. През 2014 година бе правосъдно свикан поради препирня с служител на реда в Ню Йорк , а през 2011 година бе свален от аероплан, тъй като отказал да изключи телефона си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР