Мангъров е вълнуващ и със сигурност е специалист в своята

...
Мангъров е вълнуващ и със сигурност е специалист в своята
Коментари Харесай

До Мангъров: Да наричаш възрастните „сухи съчки“ звучи като нещо от доктрината на нацизма

Мангъров е трогателен и сигурно е експерт в своята област. Но щаба не употребява познания единствено от панкреатичната хирургия, както ни изяснява Мангъров. Като не му харесва Мутафчийски, какво ще каже за всички решения на страните по света?

Или там също са цялостни тъпаци (коремни хирурзи), единствено Мангъров знае. Апропо, и в Швеция държавното управление искаше да вкара ограничения, само че беше неодобрено от Народното събрание. Неяснотата към антителата не е тъй като Мутафчийски е неграмотен, както се пробва да внуши Мангъров и не му прави чест. А тъй като излязоха доста информации, че единствено една част от преболедувалите образуват антитела.

Много болести основават смесени провали у пациентите и изискват мултидисциплинарен метод при опознаването им. Както и в тази ситуация при Ковид не е задоволително единствено да си инфекционист. Така че сигурно не Мангъров ще успее да даде решения по вируса.

Специалисти от целия свят търсят разновидности. Не ми харесва здравният дарвинизъм и тезата за сухите съчки. Да наричаш 60, 70 и 80-годишните хора " сухи съчки " ми звучи като нещо от доктрината на нацизма, където слабите, инвалидите и болните се унищожават, с цел да има здрава нация. Иначе да, ограниченията би трябвало да се разхлабват по малко. И животът да си тръгне обикновено.

Нашите лекари също имат към този момент взор върху това по какъв начин се развива вирусът, натрупва се информация, която ще разреши да се вземат по-защитени решения какво да се прави. Идеята дотук беше имунитетът на нацията да не се образува шоково и с доста жертви. А да бъде гладко и с опция за здравната система да реагира.

Всякакви други спекулации за диктатури, за безпорядък, за отнемане от независимост, за незнание на щаба са политическа агитация на опозиционни представители.

Публикувахте от Kalina Androlova в Неделя, 3 май 2020 г.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР