Манекенката Розмари Тишър, която се забърка в сексуален скандал с

...
Манекенката Розмари Тишър, която се забърка в сексуален скандал с
Коментари Харесай

Розмари заби нов брадър след Ричард

Манекенката Розмари Тишър, която се забърка в полов скандал с инструктора Ричард в последното издание на „ ВИП Брадър” в България, дава препоръки за телевизионната игра на хубав своя сътрудник, с които е повече от близка. Става дума за синеокия Томек Урбан, който преди два дни влезе в полския Биг Брадър, видя единствено Hotnews.bg.



След 11 години спиране риалити предаването потегли по mf.iudjd je.elrprs TVN7. Това е едвам шестото издание на Брадъра в Полша. Розмари стана нещо като треньор за сътрудника си, с които се срещнала на фотоси в чужбина. Моделът на „ Ивет фешън”, която от няколко месеца работи в Турция, изясни, че към този момент е наясно с клопките на риалити предаванията, по тази причина си разрешила да посъветва красавеца по какъв начин да се държи пред камера.



Тя освен е негов наставник, само че и двамата са много близки, излиза наяве от профила на Розмари в обществените мрежи. Бившата брадърка дори загатна, че е подготвена да стане младоженка в обятията на голия поляк. Тя получи поздравления и за положителния си усет, с който е избрала Томек, откакто у нас реши да симулира обич с много семплия откъм разум и положителни маниери Ричард.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР