Манекенката Кристин Илиева, която бе тежко ранена при катастрофа с

...
Манекенката Кристин Илиева, която бе тежко ранена при катастрофа с
Коментари Харесай

Кристин Илиева най-сетне показа гаджето

Манекенката Кристин Илиева, която бе тежко ранена при злополука с певицата Дивна, най-накрая сподели мъжа до себе си. Още до момента в който бе в болница и преживяваше интервенция след интервенция, моделката на няколко пъти изрази голямата си признателност към приятеля си, който неразделно е бил до нея през всичките тези сложни месеци на битка за живота и здравето ѝ, вдъхвайки ѝ мощна любов, религия и кураж.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Christine (@christineilieva) на Дек 13, 2019 в 7:10 PST

Най-страшното към този момент е зад нея, само че до през вчерашния ден тя продължаваше да крие обичания си, очевидно поради горчивия опит от предходната си връзка с Кристо. Двамата минаваха за една от обичаните млади двойки на България, само че бързо се разделиха. Днес Илиева е щастлива и не го крие:” ДА намериш обич не е елементарно, ДА намериш любовта, още по-малко. И аз като вас съм човек, и аз като вас го заслужавам, и вие като мен го заслужавате.

Аз имам Него, той има Мен и това сме НИЕ. ЛЮБОВ. Тя не се подценява, тя идва ведъж и не пита, а пристигна ли, дръж я, изживей я и, ЖИВЕЙ Я, цялостен живот”, написа тя в инстаграм.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР