Манекенката Катрин Вачева стана Кралица в Балчик, сядайки на трона

...
Манекенката Катрин Вачева стана Кралица в Балчик, сядайки на трона
Коментари Харесай

Катрин Вачева стана Кралица на Балчик

Манекенката Катрин Вачева стана Кралица в Балчик, сядайки на трона на румънската кралица Мария Александрина Виктория де Единбург и поставяйки на главата си нейната корона, заключена и непокътната достоверна през годините.



Всичко това се случи в Кралската Избра за виновност, която се намира в прелестният комплекс Двореца-Балчик, където манекенките имаха специфична сказка по тематиката с историята на това приказно място, както и дегустация на снежно вино, малиново, смокиново, бадем.

Там, под намерено небе в красивите розови градини измежду голям брой посетители, се организира Ревю-Спектакъл "Здравей, Лято "! Представиха се елегантни дамски дрехи, както и ефирни рокли и бижута! Катрин Вачева откриваше всяко дефиле и дружно с останалите модели позираше за фотоси пред обективите на всички посетители, пристигнали да видят събитието, което бе със специфичен пропуск.



След това моделката снима и специфична фотосесия в Нимфеума и с цел да се приближи до историята на кралицата, седна в нейният каменен престол с панорама към морето. Разбира се, защото е лято, миската театралничи в тъмно-зелен цялостен бански, комбиниран с красиви златни сандали. За положителното въодушевление на гостите се погрижи постоянно усмихнатата Кристина Димитрова, както и Ивайло Колев, който бе водещ на събитието, облечен с грациозен черен фрак.



Още същата вечер в персоналният си профил във фейсбук Катрин Вачева не пропусна да показа своите усещания, както и историята за кралицата на Румъния, която може би малко на брой знаят, а по описанието в нея, тя била усмихната, елегантна и красива, с блестящи сини очи и заразителна усмивка, съвсем като нашата Катрин и самоуверено можем да отбележим, че кралската короната й отива!



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР