Манекенката Катрин Вачева разкри, че преди няколко години е пътувала

...
Манекенката Катрин Вачева разкри, че преди няколко години е пътувала
Коментари Харесай

Моделът Катрин Вачева в страната на изгряващото слънце

Манекенката Катрин Вачева разкри, че преди няколко години е пътувала до страната на изгряващото слънце и е снимала най-трудната си фотосесия точно в Токио. Това съобщи персонално тя пред "Нова телевизия ", а фотосите си показа в обществената мрежа Instagram.

Поканата пристигнала, когато Катрин снимала в Париж и там се срещнала с японските представители, които я поканили идната година да взе участие в седмицата на модата в Токио. Предложено и било да отиде, да участва, както и да направи пробни фотоси за техен календар с модели от целия свят в обичайните японски кимона, грим и стайлинг.





Катрин Вачева описа по какъв начин след 14-часов полет е трябвало да извие кръста си в поза на близо 90 градуса за фотосите и да изтърпи 3-часов грим с мазане на синигерови екскременти, гипс и слагане на 3-килограмова перука, както и на комплицирано обличащото се обичайно кимоно с дължина съвсем 2 метра.

Манекенката се похвали още, че след тежките фотоси уредниците завели всички модели да отдъхнат и да се забавляват в спа-център в Киото, където плувала в басейни от вино, зелен чай, черно кафе и саке.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР