Манекенката Катрин Вачева представи новата си самостоятелна песен 12/11-Тази преди

...
Манекенката Катрин Вачева представи новата си самостоятелна песен 12/11-Тази преди
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Катрин Вачева топлес в клипа на новата си песен!

Манекенката Катрин Вачева показа новата си независима ария " 12/11-Тази " преди броени часове! Песента е поп-балада с рап елементи- мощен бийт, мощен плач на мотори, адреналин, който държи от самото начало и нежно-романтичен припев, изпят от Вачева. С Рап-елементите в песента съвършено се оправя и дуетната половинка в плана -Благовест Ханджиев, по прочут като Бикс. В младежките си години младокът е имал група наречена Gangsta Gangsta Production, с която вършат към 10 песни, взимат даже премия за дебют на тогавашната музикална телевизия ММ. С Катрин Вачева бургазлията се среща на състезанието " Мистър София 2017 ", където моделката е жури, а той в кръга за гении си я харесва, застава тъкмо пред нея и стартира да прави " free style " /измисля текст на момента, който трансформира в ария под музикален акомпанимент, б.а./.

Манекенката е впечатлена, а всички камери и погледи са в тях. Не след дълго взема решение да подаде ръка на Бикс и римите, които е редил за нея по време на състезанието да бъдат употребявани и " облечени " в ария. Така се ражда концепцията за песента " 12/11-Тази ".

Клипът към песента също е извънредно разнороден откъм визии - манекенката влиза в няколко функции - мотористка, която самоуверено се вози на мотор с черен опушен грим, секси прелъстителка, която демонстрира съвършени извивки на тялото си, въргаляйки се в легло, кукленска визия в бяло, брутални готик- фрагменти в каменна вана от 10-ти век в изкусително алено и златно, както и неподоравена женственост измежду природата на хубав залез!

Интересен факт е, че текста на песента е написан от самата Катрин, а музиката е на Бикс, не без помощта, несъмнено, на композитора Мартин Биолчев, чийто аранжимент прави парчето убийствено! Защо песента е със заглавие числа? " Истината е, че в процеса на работа с Бикс се оказа, че сме родени в две поредни дати като цифри, в разнообразни месеци, само че пък ни се стори като съдбоностно, което си е истина, тъй като в случай че не сме се били родили на тези дати, надали щяхме да се срещнем и съберем!

А " Тази " - ами, аз съм тази (смее се) Катрин, която пее, че няма да бъде забравена, ще бъде желана и трябваща на някой... в действителност истината е, че тази ария е отдадена от мен на един избран човек и текста, който съм написала напълно не е инцидентен.. ", разкрива пред нас моделката.

Това е втора ария за миската, а дебюта й като певица беше след излизането й от " Вип Брадър " през 2015-та, където се сприятели с певицата Кристина Димитрова и защото двете бяха изолирани от осталите звезди за две седмици, станаха огромни приятелки. След напуснането на формата направиха и обща ария, наречена " Изолатор ", още веднъж по концепция на Катрин.

Новата й ария в този момент пък, за броени часове бе гледана от хиляди, а мненията повече от ласкателни. Припомняме, че манекенката е в медийното пространство към този момент 12 години. Тя е познато име и облик, само че дали ще захвърли стилната си кариера и ще се хвърли ли в музикалния бизнес, единствено времето ще покаже, само че поради непокорния й темперамент, хъс и амциозност, с която сме привикнали да виждаме всичко, с което се захване, то несъмнено може да чакаме изненади от нея.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР