Мане под въпрос за гостуването на ХъдърсфийлдФутболистът на Ливърпул Садио

...
Мане под въпрос за гостуването на ХъдърсфийлдФутболистът на Ливърпул Садио
Коментари Харесай

Мане под въпрос за гостуването на Хъдърсфийлд

Мане под въпрос за гостуването на Хъдърсфийлд
Футболистът на Ливърпул Садио Мане може да пропусне дуела с Хъдърсфийлд от 9-ия кръг на британската Висша лига. Полузащитникът получи фрактура на палеца на подготовка преди мача на Сенегал със Судан в квалификационна среща за Купата на Африка в неделя.

Евентуалното неявяване на Мане от състава на,,мърсисайдци “ ще усили проблемите пред мениджъра Юрген Клоп. Германският експерт евентуално няма да разчита на Мохамед Салах, който получи мускулна контузия в дуела на Египет с Кралство Есватини. Централният бранител на,,червените “ Върджил Ван Дайк няма да играе за Холандия в другарската среща с Холандия, с цел да се възвърне от травмата на ребрата си.

Бранителят означи едно от трите попадения за триумфа на,,лалетата “ над Германия с 3:0 в шампионата Лига на нациите и се чака въпреки всичко да бъде разполагаем на,,мърсисайдци “. Джеймс Милнър ще бъде отвън състава на Ливърпул за месец, откакто получи разтежение в дербито с Манчестър Сити от последния кръг във Висшата лига. Той може да се завърне най-рано за различен мача с Арсенал на 3 ноември.

Ливърпул поделя върха във краткотрайното класиране със съставите на Манчестър Сити и Челси, които имат по-добра голова разлика от отбора на Юрген Клоп.,,Мърсисайдци “ започнаха със седем следващи победи във всички шампионати, само че в последните си четири мача нямат победа и ще се опитат да пресечен отрицателната си серия против Хъдърсфийлд в събота. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР