Мане е готов за игра срещу Цървена звездаАтакуващият полузащитник на

...
Мане е готов за игра срещу Цървена звездаАтакуващият полузащитник на
Коментари Харесай

Мане е готов за игра срещу Цървена звезда

Мане е подготвен за игра против Цървена звезда
Атакуващият полузащитник на Ливърпул Садио Мане е разполагаем на мениджъра Юрген Клоп за дуела с Цървена звезда в Шампионската лига в сряда. Сенегалското крило на,,мърсисайдци “ получи фрактура на палеца по време на подготовка преди дуел на представителния отбор.

Мане претърпя сполучлива интервенция и е възобновен за значимия мач със сърбите на,,Анфийлд “. Той пропусна гостуването на Хъдърсфийлд, извоювано с 1:0 след гола на Мохамед Салах. Очаква се тройката в нападание на,,червените “ – Мане, Фирмино и Салах да е титулярна в сряда вечерта. Фирмино влезе като запаса в последния четвърт час против,,териерите “ и се чака да стартира измежду стартовите единайсет.

Германският управител на Ливърпул Юрген Клоп ще изчака да види какво е положението на Джордан Хендерсън. Капитанът бе сменен на почивката против Хъдърсфийлд, откакто се оплакал от проблем в бедрото. Трайно отвън състава остава Наби Кейта, който има мускулна контузия.

Ливърпул приема Цървена звезда в търсене на втора домакинска победа в шампионата.,,Червените са с равни точки с ПСЖ, а водач в групата е италианският Наполи с четири пункта. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР