Мандатът ще бъде върнат. Влизаме в политическа криза, нашите партньори

...
Мандатът ще бъде върнат. Влизаме в политическа криза, нашите партньори
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мандатът ще бъде върнат, влизаме в политическа криза

Мандатът ще бъде върнат. Влизаме в политическа рецесия, нашите сътрудници изчакват да видят какво ще се случи. Тази рецесия коства доста на българските жители.

Това съобщи министър председателят в оставка Кирил Петков.

" Нямаше 121 индивида, които да кажат " не " на задкулисието, макар многото ни опити ", сподели Петков.

ПП ще поддържат всичко, само че няма да позволен договаряния с Делян Пеевски, Бойко Борисов и Слави Трифонов, добави министър председателят в оставка.

" Толкова доста осъзнаваме тежестта на отговорността, която имаме, че даже в днешната заран всички наши депутати продължиха връзката с депутатите от Има Такъв Народ, с цел да им кажат " дано да забравим политическите разлики и да взимате самостоятелни решения от задкулисието ", уточни още Петков.

" Очаквам в идващия месец азерската газ към този момент да тече, успяхме да прекараме 1 милиарда кубични метра, които текат през другия вход с Гърция, предходната есен някой беше подписал анекс, който не беше в ползите на България. "

По думите му сега цената на азерския газ е еквивалентна на " Газпром ", само че след отварянето на новата газова връзка ще падне с 30%.

Министър-председателят Кирил Петков е в Гърция, с цел да взе участие в формалната гала във връзка приключването на строителството на Междусистемната газова връзка Гърция - България (IGB).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР