Мандатът ще бъде върнат. Това заяви в района на Комотини

...
Мандатът ще бъде върнат. Това заяви в района на Комотини
Коментари Харесай

Мандатът ще бъде върнат, заяви Кирил Петков

Мандатът ще бъде върнат.

Това съобщи в региона на Комотини министър председателят в оставка Кирил Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

Видяхме през днешния ден, че няма 121 души, които да не ги е боязън, добави той по отношение на парламентарната поддръжка за ново държавно управление.

Като съпредседател на „ Продължаваме Промяната “ Петков съобщи, че партията ще продължи да бъде открита за осъществяване на разговор с евентуални сътрудници до самия завършек на днешния ден, когато номинираният за министър председател Асен Василев би трябвало да върне досието с връчения изследователски мандат на президента.

„ Дори и тази заран нашите депутати продължиха връзката с депутатите от „ ИТН “, с цел да има кажат да оставим политическите разлики встрани “, разяснява Петков, само че означи, че на този стадий няма реализирано болшинство от 121 народни представители.

„ Нашата битка ще продължи. България би трябвало да се освободи от това задкулисие, което толкоз години е задушавало средствата на българските данъкоплатци “, сподели още Кирил Петков.

Той увери, че „ Продължаваме Промяната “ осъзнава историческата си отговорност и поставя всички старания за основаване на кабинет. „ Очаквах, че историческата тежест и съвестта на хората ще надделеят над страха. Ще бъдем до последния миг отворени за разговор, само че в случай че това не се случи, ще знам, че сме изпълнили нашето заричане към българския народ по същински метод “, акцентира Петков.

Министър-председателят в оставка участва на гала по привършване на строителството на Междусистемната газова връзка Гърция-България (IGB), провела се на една от газоизмервателните станции в региона на гръцкия град Комотини.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР