Манчестър Юнайтед заяви, че е постигнал договорка да подпише с

...
Манчестър Юнайтед заяви, че е постигнал договорка да подпише с
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед постигна споразумение с Реал Мадрид за Каземиро

Манчестър Юнайтед съобщи, че е постигнал сделка да подпише с полузащитника на Реал Мадрид Каземиро в договорка на стойност от 60 до 70 милиона $. Мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг обезверено се опитваше да притегли отбранителен полузащитник, откогато пое управлението на " Олд Трафорд ", и най-сетне се спря на Каземиро, откакто не съумя да подпише с Френки де Йонг от Барселона.

Изпадналият в усложнение Юнайтед, който се намира на дъното на Висшата лига след срамни провали против Брайтън и Брентфорд, ще заплати в началото 60 милиона $. Общата сума ще нарасне с още 10 млн., в случай че бъдат изпълнени избрани клаузи в контракта. На Каземиро е препоръчан четиригодишен контракт с алтернатива за удължение с още 12 месеца, като прехвърлянето е привързан със съглашение за персоналните условия.

30-годишният състезател се причисли към Реал от Сао Пауло през 2013 година и беше основна фигура в средата на терена за испанския клуб, като завоюва пет трофеи от Шампионската лига. " Манчестър Юнайтед на драго сърце оповестява, че клубът реализира съглашение с Реал Мадрид за прехвърлянето на Каземиро ", се споделя в изказване на Юнайтед. " Трансферът предстои на координиране на персоналните условия, визовите условия за Обединеното кралство и медицински обзор ".

Тен Хаг отхвърли да разиска прехвърлянето на конференцията си по-рано през днешния ден, само че шефът на Реал Карло Анчелоти беше по-сговорчив, когато приказва пред медиите в Испания. " Обсъдих го с него тази заран. Той желае да опита ново предизвикателство, нова опция ", сподели Анчелоти. " Клубът го схваща. С всичко, което е направил за този клуб, и предвид на индивида, който е, би трябвало да го почитаме. Ако не остане, ще изпитваме голямо възприятие на признателност към него за всичко, което е направил. Имаме заместници в състава. "

От Реал Мадрид обявиха, че в понеделник ще проведат " прощаване " с Каземиро, на което ще участва президентът на клуба Флорентино Перес. В изказване испанските колоси го нарекоха " един от най-превъзходните играчи в един от най-значимите и сполучливи интервали в нашата история. " Реал Мадрид е и постоянно ще бъде неговият дом и ние пожелаваме на него и на цялото му семейство доста шанс в тази нова глава от живота му ", се добавя в известието.

Каземиро играеше дружно с актуалните звезди на Юнайтед Кристиано Роналдо и Рафаел Варан в испанската столица. Неговото идване ще запълни празнината в полузащитата на Тен Хаг, откакто продължителното гонене на Де Йонг приключи с крах. Малко евентуално е той да бъде разполагаем за идващия мач на Юнайтед против противника Ливърпул на " Олд Трафорд " в понеделник. Вместо това дебютът на Каземиро може да се състои в мача със Саутхемптън във Висшата лига на 27 август.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР