Манчестър юнайтед записа трета поредна победа във Висшата лига, след

...
Манчестър юнайтед записа трета поредна победа във Висшата лига, след
Коментари Харесай

"Юнайтед" си тръгна с три точки от гостуването на "Бърнли", "Арсенал" разгроми "Кристъл палас"

Манчестър юнайтед " записа трета поредна победа във Висшата лига, откакто надигра с 1:0 " Бърнли " като посетител. " Червените дяволи " обаче по никакъв метод не убедиха с представянето си на " Търф мор ", като даже имаше огромен шанс, че стигна до трите точки.

През всички 90 минути домакините от " Бърнли " играха с по-голямо предпочитание, до момента в който " Юнайтед " действаше постепенно, позиционно и без нужната експанзия. Единственият гол отбелаза Антони Марсиал в 54-ата минута, като това беше първият прецизен удар за " алените дяволи " в срещата.

В четвърти следващ мач " Юнайтед " не позволи гол и към този момент е в серия от 409 минути, в които Давид Де Хеа е запазил вратата си суха. Именно " Бърнли " е последният отбор, който вкара на " алените дяволи " във Висшата лига, като това се случи на 26 декември при равенството 2:2 на " Олд Трафорд ".

Жозе Моуриньо разчиташе на всичко най-хубаво за гостуването на " търф мор ", само че това по никакъв метод не оказа помощ на отбора му да играе добър футбол. Първата част беше изцяло пропиляна от " алените дяволи ", които освен че нямаха голова опция, само че и рядко доближиха до наказателното поле на виненочервените.

FULL-TIME Burnley 0-1 Man Utd

Anthony Martial smashes in the only goal as Jose Mourinho's men cut the gap at the top to 9 points for now#BURMUNpic.twitter.com/X0QpNTCojm
— Premier League (@premierleague) January 20, 2018

" Бърнли " опитваше по всякакъв начин да вкара гол, само че това не се случи. След почивката обстановката не се промени фрапантно и домакините още веднъж бяха доста настоятелни, само че позволиха гол в 51-ата минута.

Антони Марсиал се възползва от пас на Ромелу Лукаку и вкара с първият прецизен удар на гостите в срещата. Повторенията обаче демонстрираха, че при започване на офанзивата Лукаку прави нарушаване против Бен Мий, което не беше видяно от рефера.

До края на дуела по-активният отбор беше този на " Бърнли ", който игра доста настоятелно и непрекъснато атакуваше. Вторият прецизен удар на " Юнайтед " пристигна едвам в 85-ата минута и той още веднъж беше дело на Марсиал.

 Моуриньо не може да е удовлетворен от представянето на тима си.
© Reuters

Моуриньо не може да е удовлетворен от представянето на тима си.

В заключителните минути се игра пред вратата на Давид Де Хеа, само че отбраната на гостите се оправи с натиска на " Бърнли ".

В различен мач " Арсенал " реализира безапелационен триумф над " Кристъл Палас " и взе първа победа във Висшата лига от три срещи насам. " Артилеристите " се постановиха над " орлите " с 4:1.

Сблъсъкът на " Емиратс " беше решен до 13-ата минута, когато домакините към този момент водеха с 3:0. Още след шест минути игра Начо Монреал откри след центриране от корнер на Гранит Джака.

Испанецът беше изтърван на далечната греда и без проблеми се разписа. Отново Монреал беше с основата и на идващите два гола, за които асистира. В 10-ата минута бранителят напредна отляво и подаде към Алекс Иуоби, който от няколко метра се разписа.


© Reuters

" Арсенал " този път беше безапелационен против " орлите ".

В 13-ата минута след нов корнер на Джака, Монреал игра с топката, сваляйки я към Лоран Косчелни и централният бранител от непосредствена непосредственост направи резултата 3:0.

" Арсенал " играеше с огромно въодушевление, а при удобния задатък от три попадения можеше да управлява и много елементарно срещата. В 22-ата минута един от най-хубавите на терена Месут Йозил асистира за Александър Лаказет, подавайки му с пета и французинът вкара следващ гол на " Емиратс ".

През втората част футболистите на Арсен Венгер смъкнаха фрапантно оборотите и срещата се доиграваше. " Кристъл Палас " опита напън, само че щурмът на гостите се оказа прекомерно просрочен. Все отново 12 минути преди края Лука Миливоевич означи почетен гол за " орлите ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР