Манчестър Юнайтед записа осми успех във Висшата лига, девети във

...
Манчестър Юнайтед записа осми успех във Висшата лига, девети във
Коментари Харесай

"Червените дяволи" на Солскяер продължават без загуба

" Манчестър Юнайтед " записа осми триумф във Висшата лига, девети във всички шампионати, под управлението на Оле Гунар Солскяер. " Червените дяволи " победиха " Лестър " с 1:0 в мач от 25-ия кръг на британския шампионат. Единственото попадение в срещата означи Маркъс Рашфорд още в 9-ата минута.

Серията на " Юнайтед " от победи може и да бе прекратена от " Бърнли " в предходния кръг, само че през днешния ден поредицата без проваляне бе удължена на... 10. С трите точки отборът на Солскяер събра 48 и излезе на пето място в класирането, задминавайки " Арсенал ", който е с 47 и по-късно през днешния ден гостува на първенеца " Манчестър Сити " в дербито на кръга.
Снимка: Getty Images
Мачът на " Кинг Пауър Стейдиъм " стартира с добра опция за " Лестър " - удар с глава на Вилфред Ндиди от състава на домакините след корнер мина настрана от вратата на Давид Де Хеа.

Това разсъни " Манчестър Юнайтед " и " алените дяволи " взеха самодейността. В 9-ата минута отборът на Солкяер откри резултата. Пол Погба откри Маркъс Рашфорд с прелестен пас и британският национал не сбърка - 1:0 за 20-кратния първенец на Англия. Младокът стана шестият състезател, разписвал се в своя мач №100 за клуба. Попадението бе и четвърто следващо за Рашфорд надалеч от " Олд Трафорд ".
Снимка: Getty Images
" Лестър " изравни играта след гола, само че до края на полувремето затрудни Де Хеа единствено с няколко удара от отдалеченост.

През второто полувреме " лисиците " погледнаха много по-смело към вратата на " Манчестър Юнайтед ", само че направиха куп пропуски и може единствено да съжаляват, че не взеха точка от този дуел.

В идващия кръг " Лестър " гостува на " Тотнъм ", а " Манчестър Юнайтед " на " Фулъм ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР