Манчестър Юнайтед заличи пасив от два гола и се наложи

...
Манчестър Юнайтед заличи пасив от два гола и се наложи
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед заличи пасив от два гола и обърна Палас


Манчестър Юнайтед заличи пасив от два гола и се наложи над Кристъл Палас с 3:2 на "Селхърст Парк" в Лондон пред 26 000 фенове в дуел от 29-и кръг на Премиършип.

Андрос Таунзенд даде преднина на "орлите" в 11-ата минута с удар с левия крайник от границата на наказателното поле, при който топката се отклони от тялото на Виктор Линдельоф и влезе в мрежата. През първите 45 минути Юнайтед притежаваше повече топката, само че не съумя да сътвори нищо забавно. Две минути след почивката домакините удвоиха преднината си, откакто Патрик ван Анхолт се озова на добра позиция и не даде шансове на Давид де Хеа. Гостите се хвърлиха с всички сили напред и в 55-ата минута Крис Смолинг бе оставен безусловно непокрит и с глава редуцира изоставането, а в 76-ата минута Ромелу Лукаку възвърне равенството. Малко по-късно Палас още веднъж можеше да поведат, само че Де Хеа с невероятна реакция избави удар с глава на Бентеке. "Червените дяволи" вкараха и надвит гол в спомагателното време, създател на който стана Неманя Матич с изстрел от 25 метра.

Манчестър Юнайтед се върна на второ място в класирането с 62 точки, а Кристъл Палас остава в зоната на изпадащите на 18-о място. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР