Манчестър Юнайтед загуби първия полуфинал за “Карабао Къп” срещу градския

...
Манчестър Юнайтед загуби първия полуфинал за “Карабао Къп” срещу градския
Коментари Харесай

Солскяер: Вече сме доказвали, че можем да правим големи обрати

Манчестър Юнайтед загуби първия полуфинал за “Карабао Къп” против градския си противник Манчестър Сити с 1:3, само че мениджърът на “червените дяволи” Оле Гунар Солскяер има вяра, че тимът не се е дал прошка с възможностите си да стигне до директния спор за трофея.

“От момента, в който получихме първия гол, а най-много откакто резултатът стана 0:2, ни беше доста мъчно да се оправяме с техните офанзиви. Знаехме по какъв начин ще играе Манчестър Сити. През предишния метод по сходен метод победиха Челси с 5:0. Чак през второто полувреме реагирахме. Неманя Матич се включи добре с опита си. Започнахме по-продължително да владеем топката. Някой трябваше да поеме отговорност”, разяснява Солскяер.

Норвежецът напомни успеха с 3:1 като посетител на Пари Сен Жермен на осминафиналите в Шампионската лига през предходната година, с цел да покаже, че Юнайтед в никакъв случай не се предава и ще търси метод да обърне нещата в своя изгода в реванша.

“И преди сме показали, че една домакинска загуба не значи безусловно край. Най-пресният образец са мачовете с ПСЖ. Трябва да вярваме”, добави Солскяер.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР