Манчестър юнайтед загуби първи точки от началото на сезона след

...
Манчестър юнайтед загуби първи точки от началото на сезона след
Коментари Харесай

"Стоук" спря победния ход на "Манчестър юнайтед"

" Манчестър юнайтед " загуби първи точки от началото на сезона след тъждество 2:2 при гостуването на " Стоук сити ". " Червените дяволи " направиха поврат, откакто изостанаха в резултата, само че не съумяха да задържат задатъка си.

Oще преди да е минала една минута Чупо-Мотинг сподели, че ще основава много проблеми за отбраната на " Манчестър юнайтед ". Привлеченият от " Шалке " нападател се измъкна от засадата и напредна вдясно от вратата, само че Ерик Бейли се върна в точния момент и почисти в ъглов удар.

В третата минута и Хесе Родригес се озова на стрелкова позиция. Играчите на " Юнайтед " увиснаха след мощно изритана топка напред от вратаря Джак Бътланд. Хесе стреля от дребен ъгъл по диагонала, само че ударът му мина около гредата.

В средата на полувремето гостите сътвориха първата си чиста обстановка. Маркъс Рашфорд беше изведен зад отбраната чудесно подаване през центъра от Бейли. Младият нападател стреля без закъснение, само че Бътланд избави с крайник.

" Стоук " като цяло играеше по-добре от противника и съумя да откри резултата в 43-ата минута. Отбраната на " Юнайтед " още веднъж не се ориентира добре при високо подаване, а топката стигна до Маме Бирам Диуф в десния завършек на наказателното поле. Бившият състезател на " алените дяволи " центрира към Чупо-Мотинг, който от близко разстреля Де Хеа.

" Грънчарите " обаче не съумяха да задържат задатъка си до почивката. Секунди след началото на добавеното време Неманя Матич се пребори на първа греда след центриране от корнер и продължи към Пол Погба. Французинът стреля с глава, топката се удари в Маркъс Рашфорд и се озова в мрежата.

В 57-ата минута " Юнайтед " поведе с гол №150 в кариерата на Лукаку. Матео Дармиан открадна топката на центъра и напредна по левия фланг, след което комбинира с Хенрик Мхитарян. Арменецът пусна ужасно извеждащо подаване към Лукаку, който не съумя при първия си опит да преодолее Бътланд, само че получи късмет за добавка и втория път не сгреши.

Този път обаче гостите не съумяха да задържат дълго задатъка си. Пет минути след гола на Лукаку Чупо-Мотинг изравни. Нападателят на " Стоук " надигра Фил Джоунс във въздуха след центриране от корнер на Шакири и означи с глава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР