Манчестър Юнайтед все още притежава манталитета да сложат край на

...
Манчестър Юнайтед все още притежава манталитета да сложат край на
Коментари Харесай

Бруно Фернандеш: Дойдох в Манчестър, за да печеля трофеи

Манчестър Юнайтед към момента има манталитета да сложат завършек на сушата си без купа в надпреварата, съобщи полузащитникът Бруно Фернандес. Португалският плеймейкър мина при "червените дяволи " през предишния януари и от този миг се трансформира в един от водещите играчи на отбора. Той е записал 30 директни участия водещи до гол (попадение или асистенция) в 33 мача с фланелката на британския гранд.

Юнайтед за финален път победи с купата във Висшата лига през сезон 2012-13 година под управлението на Алекс Фъргюсън и от този момент претърпява разочароващ интервал, като противници като Манчестър Сити и Ливърпул съумяха да изградят тимове, способни да преобладават.

"За мен нямат значение другите тимове. Хората може да кажат, че са по-добри от нас, имат по-добри титулярни единадесет от нас, както и момчетата, които влизат от пейката, са по-добри. Хората могат да споделят какво мислят, само че на мен не ми пука ", сподели Фернандес.

"За клуб като Юнайтед е доста дълго времето, в което не сме печелили Висшата лига. Мисля дори, че е прекомерно дълго. Така че би трябвало да имате поради - всички играчи, всички чиновници - ние сме тук, с цел да спечелим. И мисля, че имаме този нрав. Дойдох в Манчестър, с цел да печеля титли. Играя за един от най-големите клубове в света. Този клуб е направил история в предишното, невероятна история ", приключи португалецът.
Премиър лийг 9 кръг, събота 21 ноември  Манчестър Юнайтед 17:00  Уест Бромич Албиън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР