"Манчестър Юнайтед вече е затворена страница за мен, това е

...
"Манчестър Юнайтед вече е затворена страница за мен, това е
Коментари Харесай

Жозе цитира Нелсън Мандела заради Юнайтед

"Манчестър Юнайтед към този момент е затворена страница за мен, това е част от историята ", съобщи мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо, който на следващия ден ще се изправи против някогашния си отбор в мач от Висшата лига.

Моуриньо бе уволнен от Юнайтед преди към година, а в този момент се завръща на "Олд Трафорд " с "шпорите ".

"Чувствам се добре за този мач, обичам огромните мачове, обичам да играя против най-хубавите тимове и да се завръщам на местата, където съм бил благополучен. Имам прелестни връзки с почитателите на Манчестър Юнайтед. Когато се върнах на стадиона като коментатор, бях учуден от топлото им посрещане. Утре се връщам на "Олд Трафорд " като треньор на тим, който ще желае да победи Юнайтед. Разбирам, че почитателите ще желаят тъкмо противоположното, тъй че чакам по време на мача да ме не помнят ", разяснява Специалния на днешната си конференция, представен от БГНЕС.

Португалският експерт цитира Нелсън Мандела, с цел да опише престоя си в Манчестър Юнайтед.

"Аз в никакъв случай не изгубвам - или спечелвам, или се изучавам. В Юнайтед завоювах и учих. Не е моя работа да проучвам Юнайтед в този момент, с изключение на като наш противник. Анализирам тяхната игра и по какъв начин можем да ги победим, това е значимото за мен ", добави Моуриньо.

Треньорът на Тотнъм съобщи, че няма никакви терзания да употребява Кристиан Ериксен, Тоби Алдервайрелд и Ян Вертонген, макар че договорите на тримата изтичат в края на сезона.

"Те са страхотни експерти и знаят от какво се нуждае клубът. И тримата са подготвени да играят и да не помнят обстановката с договорите. Това е най-важното за нас, тъй като ние участваме в три шампионата ", сподели Жозе.

Двубоят сред Тотнъм и Манчестър Юнайтед ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT и PLAY DIEMA XTRA. Срещата от 15-ия кръг на Висшата лига е от 21.30 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР