Манчестър Юнайтед трябва да се бори за нещо повече от

...
Манчестър Юнайтед трябва да се бори за нещо повече от
Коментари Харесай

Де Хеа: Трябва да се борим за нещо повече от топ 4

Манчестър Юнайтед би трябвало да се бори за освен това от място в Топ 4, счита вратарят на тима Давид де Хеа след успеха с 2:0 над Брайтън. Успехът бе реализиран с голове на Кристиано Роналдо и на Бруно Фернандес, откакто противникът бе останал с 10 души на терена. С успеха Юнайтед изпревари Уест Хям на четвъртото място в класирането с 43 точки от 25 мача, макар че шестия Арсенал, който е на 4 точки откъм гърба, има 3 мача по-малко.

" Страхотно е, когато постигнеш победа, още повече, че бяхме в серия от няколко равенства. Много сме удовлетворени ", сподели испанският вратар, който направи ужасно избавяне при 0:0 първото полувреме.
 Юнайтед предлага нов контракт на Давид де Хеа
Юнайтед предлага нов контракт на Давид де Хеа

Клубът възнамерява да задейства 12-месечната алтернатива за удължение на контракта на испанския вратар

" Трябва да се борим за освен това от Топ 4, само че това е действителността. Има доста тимове, които се борят за челните места, само че с нашето качество би трябвало да печелим повече точки ", счита Де Хеа.

Временният управител Ралф Рангник сподели, че е удовлетворен от успеха, която е доста значима, само че е отчаян, че тимът не може да бъде непрекъснат през всичките 90 минути. " Имахме по-добро второ полувреме, в което бяхме по-агресивни и ги атакувахме по-високо. Това беше значим триумф за нас ", споделя германецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР