Манчестър Юнайтед спечели първата битка с Реал (Мадрид) за това

...
Манчестър Юнайтед спечели първата битка с Реал (Мадрид) за това
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед би Реал Мадрид с дузпи

Манчестър Юнайтед завоюва първата борба с Реал (Мадрид) за това лято. В мач от Интернешънъл чемпиънс къп „ алените дяволи “ се постановиха над „ белия балет “ с 2:1 след дузпи в Санта Клара. Редовното време приключи при резултат 1:1.

Джеси Лингард откри резултата за Манчестър Юнайтед в добавеното време на първата част, когато приключи добра акция на Антони Марсиал отляво. Каземиро изравни за испанския първенец в 69-ата минута. Той беше прецизен от дузпа, отсъдена за нарушаване на Виктор Линдельоф против Тео Ернандес.

Така се стигна до осъществяването на дузпи, които да дефинират спечелилия в срещата. Седем от 10-те осъществявания от бялата точка бяха пропуснати, а решителния пропуск за Реал (Мадрид) беше на Каземиро, който стреля в гредата.

Линдельоф, за който бяха платени 31 милиона паунда на Бенфика, имаше неприятен ден и не съумя да вкара своята дузпа. Точни за Манчестър Юнайтед бяха Хенрик Мхитарян и Дейли Блинд, а за Кралския клуб вкара Луис Мигел Кесада.

Неприятната вест за Жозе Моуриньо в мача беше травмата на Андер Ерера, който престоя на терена единствено шест минути преди да получи контузия на бедрото. „ Червените дяволи “ досега завоюваха и четирите си мача в Съединени американски щати, а в сряда играят против Барселона във Вашингтон.

За Реал (Мадрид) това беше първа предсезонна контрола и в нея присъединяване взе уелската звезда на отбора Гарет Бейл. Голямата фигура в състава на Зинедин Зидан – Кристиано Роналдо, още не се е върнал от лятната си почивка. В сряда „ белият балет “ играе с Манчестър Сити в Лос Анджелис, а по-късно в събота е дуелът с Барселона в Маями.

Както е известно, на Манчестър Юнайтед и Реал (Мадрид) следва доста по-голям мач на 8 август. Тогава двата отбора се изправят на стадион „ Филип II” в Скопие в борба за Суперкупата на Европа. Както е известно, „ белият балет “ завоюва Шампионската лига, а „ алените дяволи “ победиха в Лига Европа. Съдия на огромния конфликт в македонската столица ще бъде Джанлука Роки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР