Манчестър Юнайтед спечели оказалото се доста тежко гостуване на Уест

...
Манчестър Юнайтед спечели оказалото се доста тежко гостуване на Уест
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с нов знаменит обрат във Висшата лига

Манчестър Юнайтед завоюва оказалото се много тежко посещение на Уест Хем в дуела сред двата отбора от 11-ия кръг на Висшата лига.

" Чуковете " поведоха в резултата, удариха и греда, бе им анулирано попадение, само че по-късно позволиха три попадения във вратата си и отстъпиха с 1:3.

В тяхна изгода се разписа Томаш Сучек. За гостите вкараха Погба, Грийнууд и Рашфорд.

Припомняме, че през миналия кръг Манчестър Юнайтед също направи поврат, и то от 0:2 до 3:2 против Саутхемптън.

За първи път от март месец насам, на стадиона бяха позволени домашен последователи. Техният брой не трябваше да надвишава 2000 души, като това предписание бе спазено.

Сучек вкара единственото попадение за първите 45 минути, разписвайки се 7 минути преди почивката.

Преди това гол в интерес на лондончани бе анулиран, поради засада, а се стигна и до удар в гредата на Форналс, след който топката се върна щастливо в ръцете на вратаря на гостуващия отбор.

В 65-ата минута Погба получи отлично подаване от Фернандеш и не сгреши от близка отдалеченост, разписвайки се за 1:1 и на процедура връщайки отбора си в борбата.

Само 3 минути по-късно Грийнууд бе изтърван от отбраната на домакините и от близка отдалеченост вкара за 2:1.

Дванадесет минути преди приключването на постоянното време Маркъс Рашфорд получи пас като по конец от Мата и технично трансферира излезлия да го пресрещне Фабиански за крайното 3:1.

Така Юнайтед има с точка повече от градския противник Сити, измествайки го от четвъртата позиция в подреждането. В идващия кръг на Манчестър Юнайтед следва точно дербито с Манчестър Сити.

" Чуковете " остават под номер 6.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР