Манчестър Юнайтед ще се наложи да плати исканите от Астън

...
Манчестър Юнайтед ще се наложи да плати исканите от Астън
Коментари Харесай

Астън Вила няма да намали цената на Грийлиш дори ако отборът отпадне от Висшата лига

Манчестър Юнайтед ще се наложи да заплати желаните от Астън Вила 80 милиона паунда за звездата на клуба Джак Грийлиш даже в случай че клубът от Бирмингам изпадне от Висшата лига. “Червените дяволи” от дълго време наблюдават изявите на 24-годишния англичанин и привличането му е една от главните цели на клуба за лятото.

Според Daily Mail обаче от Астън Вила няма да понижат цената на своя състезател даже в случай че отборът заиграе във второто равнище на британския футбол следващата година. Към момента тимът се намира на 19-ата позиция в класирането единствено на 2 точки от спасението, като мениджърът Дийн Смит ще разчита съществено на Грийлиш в оставащите 9 мача за оставане в елита. Договорът на капитана на Вила го обвързва за още 3 години с клуба, само че мощните представяния на играча провокираха засилен интерес от редица клубове, най-сериозен от които е този на Манчестър Юнайтед.
Man Utd are reportedly getting serious over a deal for Jack Grealish, but it may not be enough https://t.co/ShlVqdJAwp
— TEAMtalk (@TEAMtalk) June 17, 2020 Суми сред 50 и 80 милиона са обсъждани за офанзивния футболист, само че се смяташе, че бирмингамци ще смъкват цената на играча си, в случай че отпаднат от елита на Англия. По всичко проличава обаче, че това няма да се случи и Астън Вила ще търси допустимо най-подходящата оферта за своя капитан. Ако въпреки всичко тимът остане във Висшата лига и през идната акция, се счита, че притежателите на клуба биха създали всичко, с цел да задържат звездата в състава си.
Изпълнителният шеф на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд към този момент съобщи, че почитателите не би трябвало да чакат огромни прехвърляния през това лято поради пандемията от коронаивруса. Това би означавало, че 80 милиона за Грийлиш могат да се окажат прекомерно висока цена за управлението на “червените дяволи” и да не се стигне до по този начин стремежи трансфер. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР