Манчестър юнайтед ще развие телевизионния си канал, като предложи онлайн

...
Манчестър юнайтед ще развие телевизионния си канал, като предложи онлайн
Коментари Харесай

"Манчестър юнайтед" се насочи към нови платформи за онлайн излъчване

Манчестър юнайтед " ще развие телевизионния си канал, като предложи онлайн лъчение в платформите Amazon Fire TV, Apple TV, Roku и Xbox. Целта на " алените дяволи " е предлаганото наличие да доближи до повече хора по света.

Абонираните за канала ще могат да гледат онлайн всички дуели от лятната подготовка на " Юнайтед ", както и изявленията след мачовете с играчите и мениджъра Жозе Моуриньо.

" Продължаваме с разрастването на MUTV и тя бъде налична до тези платформи, което ще отвари порти към нова аудитория и ще достави на нашите почитатели елементарен достъп до наличието на малкия екран ", сподели шефът по медиите в " Юнайтед " Фил Линч.

Той добави, че от ден на ден младежи употребяват сходни платформи, с цел да доближават до видео наличие.

В момента " Юнайтед " е на подготовка в Съединени американски щати, където играе в интернационалния другарски шампионат International Champions Cup. " Червените дяволи " са клубът, който се радва на максимален интерес в конкуренцията. През 2014 година срещата сред " Юнайтед " и " Реал " сложи връх по посещаемост за футболен мач в Съединени американски щати, като на стадиона в Мичиган имаше 109 хиляди фенове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР