Манчестър Юнайтед ще отбележи изумително постижение в мача срещу Евертън

...
Манчестър Юнайтед ще отбележи изумително постижение в мача срещу Евертън
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с изумително постижение на мача с Евертън

Манчестър Юнайтед ще означи удивително достижение в мача против Евертън в неделя, откакто ще запише четирихилядния следващ дуел, в който най-малко един състезател от школата на клуба ще стартира като титуляр.

Невероятната серия се простира в границите на 82 година и стартира през октомври 1937 година, когато Том Менли и Джаки Уолзал взимат присъединяване при загубата от Фулъм с 0:1. Оттогава насетне „ алените дяволи " непроменяемо имат най-малко един футболист измежду 11-те, излязъл от академията - факт, който самичък по себе си приказва задоволително за работата с младите в Юнайтед.

Един от „ диамантите " на Манчестър Юнайтед е Маркъс Рашфорд, който приказва ласкаво за академията на клуба.

„ Треньорите са доста положителни и са виновни за може би 12 година от развиването ти на футболист. И за тези години би трябвало да се превърнеш в играча на Манчестър Юнайтед, който те считат. Ако би трябвало да опиша академията с три думи, това ще са: напредък, дисциплинираност и бъдеще. Постоянно израстваш. Играчите непрекъснато идват и стават все по-добри и по-добри ", сподели Рашфорд.

Мениджърът Оле Гунар Солскяр също разяснява тази 82 година серия и увери, че до момента в който той е отпред, тя ще продължи. „ Това е нещо, с което сме горди и е в нашето ДНК. Този клуб е основан с локални играчи и такива, произлезли от школата и се гордеем с това. Тези играчи знаят какво значи това и с наясно какво е належащо, с цел да си в този клуб ", сподели норвежецът. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР