Манчестър юнайтед се нуждае от реакция и категоричен отговор на

...
Манчестър юнайтед се нуждае от реакция и категоричен отговор на
Коментари Харесай

Солскяр сравни играта на "Манчестър юнайтед" със замаян боксьор

Манчестър юнайтед " се нуждае от реакция и безапелационен отговор на в дербито на Висшата лига от предишния кръг. Това сподели мениджърът на " алените дяволи ", който даде конференция преди идния конфликт с " Тотнъм ".

В събота " Юнайтед " гостува в Лондон, а срещата е от огромно значение за норвежеца, който е подложен под огромно напрежение. Въпреки слуховете за договаряния на клуба с Антонио Конте, Солскяр към този момент резервира поста си.

Преди гостуването на " шпорите " Солскяр се върна към мача с " Ливърпул " и употребява боксова терминология.

" Приличахме на зашеметен боксьор. Играта ни беше тъкмо такава, все едно сме нокаутирани в първите четири минути. Получихме гол и искахме да отговорим неотложно, отворихме се и получихме още един. Ако съпоставим обстановката с бокса, то би трябвало да погледнем Тайсън Фюри, който беше доста спокоен, даже когато беше на земята и му брояха до шест ", сподели Солскяр.

По думите му " държанието на тима е било недопустимо ".

" Нуждаем се от реакция. Моята работа е да съумея да вкарам този тим в точното положение на духа за значим мач. Не става въпрос единствено за тактичност и тактика ", добави мениджърът.

В същото време капитанът на " алените дяволи " Хари Магуайър отбрани мениджъра си и разгласи, че футболистите са подвели треньора си със своето показване.

" Мисля, че виновността за цялата рецензия върху Оле е напълно наша. Ние го подведохме с представянето си на терена. Надявам се всеки футболист да огледа към себе си и да види къде бърка ", сподели капитанът.

След девет кръга " Юнайтед " се намира на едвам седмо място в таблицата. След срещата с " Тотнъм " " алените дяволи " срещат поредно " Манчестър сити ", " Уотфорд ", " Челси " и " Арсенал ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР