Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите в турнира за ФА

...
Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите в турнира за ФА
Коментари Харесай

Юнайтед би деветима от Фулъм за полуфинал във ФА Къп

Манчестър Юнайтед се класира за полуфиналите в шампионата за ФА Къп. Червените дяволи обърнаха Фулъм от 0:1 до 3:1 за едно второто полувреме.

Преди почивката нямаше попадения, само че лондончани имаха отличен късмет да открият още първоначално. Давид де Хеа обаче извади по отличен метод шута на Иса Диоп. Шест минути след началото на втората част Александър Митрович откри в интерес на Фулъм – 0:1.

Всичко обаче се обърна с главата надолу в 70-ата минута. Антъни и Джейдън Санчо направиха бърза контра, Санчо стреля, а Вилиан мазета на голлинията. Реферът Крис Кавана в началото отсъди корнер, само че ВАР арбитърът му сподели да ревизира обстановката. Още преди той да стигне до монитора мениджърът на Фулъм Марко Силва беше изпъден за митинг. След това и Вилиан беше изпъден. А за капа и Митрович видя червен картон за дърпане и обиждане на съдията.

Реферът Кавана даде дузпа и Бруно Фернандеш изравни резултата от бялата точка. В 77-ата минута Люк Шоу асистира за Марсел Забитцер, който от близко направи 2:1. В шестата минута на спомагателното време Фернандеш с хубав гол оформи крайното 3:1 в интерес на Манчестър Юнайтед.

Юнайтед ще играе с Брайтън. В другата двойка са и Шефилд Юнайтед.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР