Манчестър Юнайтед се класира по много драматичен начин на полуфиналите

...
Манчестър Юнайтед се класира по много драматичен начин на полуфиналите
Коментари Харесай

Късни голове пратиха Манчестър Юнайтед на полуфинал за Купата на лигата

Манчестър Юнайтед се класира по доста трагичен метод на полуфиналите за Купата на лигата. " Червените дяволи " победиха Евертън с 2:0 като посетител в последните минути на дуела.

В другите мачове от ¼ финалите, Ман Сити победи Арсенал с 4:1 преди два дни, а Брендфорд се наложи над Нюкасъл.

По-рано през днешния ден пък Тотнъм победи Стоук Сити с 3:1. Днешната среща на " Гудисън парк " стартира с напън на Ман Юнайтед.

В 14-ата минута, Бруно Фернандеш се включи добре в наказателното поле и шутира към вратата, само че ударът му беше блокиран от бранител, който се хвърли по необикновен метод на шпагат.
 Тотнъм си върна самочувствието против Стоук Сити
Тотнъм си върна самочувствието против Стоук Сити

" Шпорите " се постановиха с 3:1

В 25-ата минута " алените дяволи " удариха и греда. Мейсън Грийнууд се озова в добра позиция, достигайки центриране от крилото, само че ударът му с глава срещнадясната греда.

В 37-ата минута, Гилфи Сигурдсон извърши свободен удар по рисков метод, само че Дийн Хендерсон плонжира и да избави.

През втората част, още веднъж Юнайтед бе по-активният отбор. В 49-ата минута, Единсон Кавани се освободи в наказателното поле, само че насочи удара си тъкмо около дясната греда. Ман Юнайтед стигна до попадение чак в 88-ата минута, когато Единсон Кавани пое подаване и изстреля неспасяем удар без съмнение, който влетя в долния ляв ъгъл.

В добавеното време, чак в 96-ата минута, Антъни Марсиал овладя топката в наказателното поле, с цел да я изстреля около безпомощния вратар за крайното 0:2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР