Манчестър юнайтед се класира безпроблемно за шестия кръг във ФА

...
Манчестър юнайтед се класира безпроблемно за шестия кръг във ФА
Коментари Харесай

"Манчестър юнайтед" стигна четвъртфиналите в турнира за купата на Англия

Манчестър юнайтед " се класира безпроблемно за шестия кръг във ФА къп след победа с 2:0 над " Хъдърсфийлд " като посетител с голове на Ромелу Лукаку. Белгийския нападател се разписа два пъти и прати тима си на четвъртфиналите.

" Червените дяволи " се възползваха оптимално от възможностите, които им се откриха и на процедура вкараха два гола с единствените си точни удари в мача. Малко повече от три месеца след загубата си на същия стадион " Джон Смит " за състезание, този път отборът на Жозе Моуриньо пречупи " териерите ".

И двата гола на Лукаку паднаха по еднакъв метод. Още в третата минута белгиецът беше изведен от Хуан Мата и с удар по диагонала съумя да се разпише. Второто попадение падна в 55-ата минута, когато Алексис Санчес подаде на Лукаку сред няколко бранителя и голмайсторът не сгреши – 2:0.

Не липсваха и противоречиви моменти, откакто в края на първата част гол на " Юнайтед " беше анулиран. Мата се разписа, само че след обзор на видеоповторението реферът Кевин Френд реши, че има засада. Повторенията по този начин и не убедиха дали испанецът е зад последния бранител.

По-рано денем за четвъртфиналите се класираха още два елитни отбора. " Брайтън " надигра " Ковънтри " вкъщи с 3:1, в борбата сред представителите на Премиършип " Саутхемптън " победи " Уест Бромич " с 2:1 като посетител.

" Суонзи " пък ще мине през преиграване, откакто направи 0:0 като посетител с " Шефийлд уензди ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР