Манчестър Юнайтед се изправя срещу Чарлтън в четвъртфинален сблъсък за

...
Манчестър Юнайтед се изправя срещу Чарлтън в четвъртфинален сблъсък за
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - Чарлтън, 17-годишен дебютира

Манчестър Юнайтед се изправя против Чарлтън в четвъртфинален конфликт за Карабао къп. “Червените дяволи ” са един от любимците в шампионата и това е една от действителните им цели за трофей през тази година, изключително след отпадането на огромна част от останалите отбори в Премиър лийг. Членът на тертото равнище на британския футбол - Чарлтън пък е една от сензациите до този миг, откакто съумяха да отстранят член на Премиър лийг в лицето на Брайтън.

Мениджърът на домакините Ерик загар Хаг пуска на терена доста изменен състав и дава късмет за изява на огромна част от играчите, които по-рядко са част от титулярните единайсет. Том Хийтън получава опция да направи своя дебют за отбора от първата минута. Именно такава опция получава и 17-годишният младеж Коби Майно, който ще е част от халфовата линия, а Лисандро Мартинес ще си партнира в центъра на защитата с Хари Магуайър.

За Чарлтън пък стартират бранителят Стивън Сесеньон, който е чартърен от Фулъм, а капитан е юношата на Уест Хам Джордж Добсън.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР