Манчестър Юнайтед се е примирил, че ще загуби Кристиано Роналдо

...
Манчестър Юнайтед се е примирил, че ще загуби Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Юнайтед се примири, оставя Роналдо да си тръгне

Манчестър Юнайтед се е примирил, че ще загуби Кристиано Роналдо това лято. Както е известно, 37-годишният португалец трябваше още в понеделник да стартира предсезонна подготовка с отбора, само че той даже не се е завърнал в Манчестър, като за това Роналдо посочи „ фамилни аргументи “.

Нападателят към този момент даде да се разбере, че желае да напусне „ алените дяволи “ след несполучливото си завръщане на „ Олд Трафорд “ преди 10 месеца. Юнайтед в началото бяха оптимистично настроени, че огромната им звезда ще остане с тях и за идващия сезон. Но в този момент в Юнайтед към този момент осъзнават, че не могат да го задържат срещу волята му и желаят да избегнат възможна дълга и проточваща се борба, твърди „ Sun “.

Новият управител на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг призна, че желае именитият номер 7 на Юнайтед да остане в клуба. Въпреки това, след диалози с управлението на отбора, нидерландецът също към този момент приема, че ще би трябвало да възнамерява бъдещето на състава без него.

Съобщава се, че Кристиано е останал „ смутен “ и тези 25% понижение на заплатите на всички играчи, откакто Манчестър Юнайтед не съумя да се класира за идващия сезон в Шампионската лига. Петкратният притежател на „ Златната топка “ получава по 480 000 паунда на седмица, само че сга възнаграждението му ще падне до 360 000 паунда поради присъединяване на отбора в Лига Европа.

В същото време „ Таймс “ оповестява, че в Юнайтед към момента няма представат по кое време Роналдо ще се завърне към тренировки, до момента в който тимът се приготвя да замине за предсезонното си турне в Тайланд този петък. Разбираемо е, че заради естеството на отсъствието му той не е изложен на риск да бъде санкциониран от клуба, само че има единствено два дни до излитането им за Банкок и има съществени подозрения дали той ще бъде в самолета.

Португалският национал приключи сезон 2021/2022 като голмайстор на „ алените дяволи “ с 24 гола, само че все пак Юнайтед приключи шести с 58 точки, което беше и най-слабият им резултат в ерата на Висшата лига, на 35 точки зад първенеца и градски противник Манчестър Сити.

Ронладо подписа двугодишен контракт при завръщането си на „ Олд Трафорд “ от Ювентус предишния август. Интерес към португалския национал има от страна на Челси, Пари Сен Жермен и Барселона.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР