Манчестър Юнайтед също намери място на полуфиналите за Купата на

...
Манчестър Юнайтед също намери място на полуфиналите за Купата на
Коментари Харесай

Колчестър удържа Юнайтед за едно полувреме, но след това Рашфорд се развихри

Манчестър Юнайтед също откри място на полуфиналите за Купата на Лигата. " Червените дяволи " сториха това, откакто надделяха с 3:0 представителя на Лига 2 - Колчестър.

Гостите имаха мотиви за наслада, защото удържаха нулевото реми до почивката. В 50-ата минута те сътвориха и първата си забавна офанзива в полето на огромния гранд. Грешка на крайния бранител Райън Джаксън обаче разреши на домакините да провеждат бърза контра, която беше приключена по отговарящ метод от Маркъс Рашфорд.
 Манчестър Сити е полуфиналист за Купата на Лигата
Манчестър Сити е полуфиналист за Купата на Лигата

" Гражданите " завоюваха гостуването си на Оксфорд Юнайтед от Лига 1

Оттук насетне към този момент беше елементарно за момчетата на Оле Гунар Солскяер. В 54-ата минута манчестърци използваха чудесно крилата, а Мейсън Грийнууд направи всичко допустимо да подсигури съвършено центриране за Рашфорд, който на празна врата впечатли с второ попадение. В този случай топката беше допряна и от Райън Джаксън, което сътвори и много съмнения по отношение на това кой действително е голмайсторът.

Крайното 3:0 беше завършено от Антони Марсиал в 61-ата минута. Французинът приключи съвършена композиция сред Хуан Мата и Маркъс Рашфорд.

На полуфиналите Юнайтед ще има за противник своя огромен градски конкурент Ман Сити.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - КОЛЧЕСТЪР 3:0

1:0 Рашфорд (51 " ), 2:0 Джаксън (56 " ), 3:0 Марсиал (61 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР